mandag 13. mars 2017

God ukestart, og et bildedryss fra fredags-utdelinga


God mandag, alle fine lesere! 
I dag er dagen 5 timer og 41 minutter lengre enn ved vintersolverv, og her i Oslo snuser vi forsiktig på våren. 


Styreleder Sverre Rusten, som også er vår media ansvarlig, hjelper til å tømme bilen. 

Bilen vår kjører rundt hver eneste dag, og henter datovarer i forskjellige faste butikker. To ganger om dagen eller mer, er den innom på "Huset" for tømming. Da er det å hive seg rundt og få varene inn, før de sorteres etter utdelings-systemet vårt. 
To dager i uka hentes det mat på Matsentralen (link), og ellers kan man påta seg "ekstraoppdrag" etter tid og mulighet. 



Kathrine og Bjørn! 


På fredag hadde vi god hjelp av Silje, Ann-Kristin og Verner fra HP. 
Firmaet HP har donert mange arbeidstimer til oss, samt datautstyr og penger. 
Vi er veldig takknemlige, og gleder oss til å se dere neste gang! 


Kathrine og Kristine tømmer frysebokser, og gjør klar til matudeling på fredag. 


I forrige uke fikk inn 1000 liter melk og sjokolademelk fra Sparebank 1.
Det er godt å kunne ha meieriprodukter å dele ut, det er noe som er veldig populært hos brukerne våre. 


Emballasje brettes og ryddes hele dagen. Det blir ganske store mengder emballasje, og det må ryddes kontinuerlig for å holde det ryddig under utdelinga. 


En litt tankefull styreleder, Sverre Rusten


Vi er så heldige å få en pall med hvalkjøtt i gave i ny og ne. 
Fantastisk godt kjøtt, og veldig anvendelig. 
Tusen takk!! 






På torsdag fikk 180 deilige wraps fra Handelshøyskolen BI. 
Det er stas å kunne dele ut god mat! 

Tusen takk BI, dere gjør en forskjell! 


Joda, det er fremdeles jul på Fattighuset. 
Vi deler ut pepperkaker, kakepynt, gløgg, julepølse og eksklusiv julesennep. 

...jula varer helt til påske! 


Det er snart klart til å åpne for køen vår. 
Vi åpner dørene for frivillige kl 7.30 hver fredag og bruker tiden fram til kl 11.00 med å gjøre alt klart. Opptil ti personer bruker ca tre og en halv time på å sette fram mat, pakke brød, og sørge for at utdelinga skal gå så lett og behagelig som mulig. 


Humørspreder og kjøkkenansatt, Anne Grete. 



Kristine, Joakim og Kathrine spiser pølselunsj før utdelinga starter. 

Vi lager og serverer mat i kantina av datomat vi får inn fra butikker. De som jobber på kjøkkenet vårt er krative, og veldig flinke. 

Kantina er åpen for de frivillige hver dag, og for alle medlemmer på onsdager og torsdager. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar